zaterdag 21 september 2013

Zondag 25 augustus: beachvolley en zon

Wat een heftig onweer vannacht, het lijkt wel of we heel dicht bij de hemel zitten, zo gaat het tekeer. Wel fijn dat je 's ochtends weer tegen een blauwe lucht aan kijkt. Iets wolkjes maakt het alleen maar mooier.
We hebben zelfs ontbijt, wat een luxe, we genieten er maar goed van. En de douche is ge-wel-dig! Heerlijk!!  
Bikini aan, zonnebrand en volleybal mee, tweehonderd meter lopen en we zijn bij het strand. We moeten wel allerlei strandbedjes doorploegen, maar we komen bij de zee. Hoe zetten ze hier nu beachvelden neer? Waar is het?? Langs het water lopen we naar rechts en daar zien we eindelijk wat velden! Jippie! Zo groot als het in Nederland is, zo klein is het hier. Terwijl de tribunes om het centercourt opgebouwd worden, zoeken wij een mooi veldje om te spelen.. Mag vast. 
We zijn net een beetje ingespeeld als er drie Italianen aankomen lopen, of we een wedstrijdje willen spelen? Wij en spelen? Het lijkt ons een mooie uitdaging om tegen hen, zonder volleybalervaring, te spelen. Drie tegen twee, mixen kan altijd nog :) Na de eerste ballen durven we het wel aan met de puntentelling, waarom gaan ze nu opeens beter spelen? Beetje servicedruk en de winst is in de pocket. 
Tijd voor een duik in de Adriatische zee, even wat eten en chillen op het strand. Het is echt vakantie als je je druk maakt of je nu op het strand moet slapen of lezen. Levensbelangrijk.
Gisteren liepen we richting het hotel via het haventje, een chique bedoening, maar ze hebben er vast ook een leuk eettentje voor ons.. Het is even zoeken, maar als we de bruchetta voor ons neus hebben worden we erg blij. Hoe simpel kan het zijn.. Hoewel we aan eentje ook genoeg hadden is het wel erg lekker. Tussen de vissersboten kan je de vis eigenlijk niet negeren, sommigen een klein beetje #Daan, maar genoeg lol met de schelpdieren :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten