zaterdag 21 september 2013

Zaterdag 17 augustus: klimmen en beachparty

En weer de wekker!! Sjonge, echt vakantie.. Tijd om te klimmen en klauteren. Weer die bus in met de groep, Sophie en shampoo Romeo zijn mee als begeleiding.
Bij de klimwand worden we verdeeld in twee groepen, zodat we steeds een andere route kunnen klimmen. Er zijn redelijk wat ervaren klimmers, maar dat is een veilig gevoel met zekeren. Daan nog met mooie pleisters op haar vingers, maar ze klimt zo naar boven. Het is even spannend de eerste keer, maar helemaal trots dat het uiteindelijk lukt. Het is mooi om te zien hoe sommigen als eerste een punt bereiken, iemand met hoogtevrees toch steeds verder gaat. Wel even wat onzekerder voor Daan, als je door een lichte zekeraar niet helemaal goed wordt gezekerd en een stukje valt. Maar als je daarna met een goede zekeraar zo naar boven klimt is het gevoel super! We hebben samen nog een klein stukje geklommen zonder touw, gewoon, om even van het uitzicht en moment te genieten. Hoe later op de ochtend, de zon op de klimwand, hoe drukker het werd. Allerlei klimmers, jong, oud, man, vrouw, verschilllende nationaliteiten, die hier routes doen. Weer een heel andere belevenis dan in de zaal te klimmen.
Na het klimmen reden we met z'n allen naar Arco om even een ijsje te eten. De salon was een paar jaar geleden derde van Italie geworden, het smaakte inderdaad prima.  Terug was het eindelijk tijd om te chillen bij het meer. Kussens mee, want we moeten echt even bijslapen ;) En dan een heerlijke peroni en stukje grana padano. Vandaag is het misschien een idee om zelf een keertje te koken. Het is even lastig in het donker, want we eten niet voor 21:30uur in principe.. Maar met wat steekvlammen, geleende bordjes en plastic bestek redden we het wel.
Tijdens gesprekken onder het eten bleek dat er vanavond een beachparty is in Riva. Oke, tijd om om te kleden en gaaan! Douche slaan we even over, echt, dat is wel even een dingetje. Beetje make-up, haarspray en deo en we zijn ready to party!
Lopend naar Riva dit keer, onze jasjes even achter de bar gedropt, lief lachen. En we hebben razendsnel een bonnetje gehaald, ookal was het wat ingewikkeld. Je betaalt bij de kassa en kan met je bonnetje naar de bar. Ach, muntjes lijkt dan wel zo handig, moeten we hier misschien maar introduceren. Tijd voor onze eerste bierra, en go go go de party in! Wake me up en it's my life.. Wat een feest, festivalgevoel! Ontzettend aangestaard, maar aan zoveel bescheidenheid van die Oostenrijkers hebben we niets.. Jammer joh. En hoedjes gepast.. en onze nationaliteit blijft voor de meesten moeilijk te raden, haha, wat een topavond!! Jumpend en huppelend naar de tent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten