zaterdag 21 september 2013

Zondag 18 augustus: chillen en nieuwe plannen

De dag een keer rustig beginnen, yes, eindelijk vakantie. Rond een uurtje of elf, twaalf, gaan we naar het meer met ons kussen en de vollleybal. Waarom is het nu zo warm? Wat is er met de wind gebeurd? Gelukkig wisten onze labyrinthvrienden dat de wind altijd op komt zetten 's middags, vanaf een uur of twaalf. Jaaa, nog geen half uur later was het weer heerlijk!! Zon, wind, prachtig uitzicht.. Kletsen, praten, slapen, lezen, lachen, cappucino drinken, peroni, volleyballen na sluitingstijd (als het iets rustiger werd ;), praten, berichtjes sturen en weer slapen. Iets met vakantie.
Waarom vonden we windsurfen ook alweer stom? Het lijkt me best gaaf om te kunnen.. Ja, we kunnen een proeflesje nemen. Haha, waarom niet? Even informeren en besluiten dat het echt superleuk is en je dit gewoon gedaan moet hebben als je hier bent. Goed. Les geboekt, daar gaat ons uitrustplan ;) 
Wel leuk voor je verjaardag om zoiets te doen. Nog een paar uurtjes Daan, dan ben je jarig!! 
Vanavond gaan we weer zelf koken, maar omdat we zolang aan het chillen zijn geweest wordt het een uur of 22:30 voordat we gaan eten. Primadjima! Pasta met extra groente, hoe gezond. Even bedenken hoe we het gaan aanpakken, maar een drankje in het dorp om Daan's verjaardag in te luiden lijkt de beste optie. Stiekem wat geregeld met de mensen die bij de kooktent zitten. Willen jullie de slingers in onze tent hangen als wij weg zijn? En een paar slingers mee, want je zal weten dat je jarig bent! Nog 10 minuten om een cocktail te bestellen.. Nee, geen tijd meer om sigaretten te halen. Seconden..10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1..

HaPpY bIrThDaY!!

Slingers om Daan, een knuffel en zelfs de DJ van de wind-s-bar besluit HaPpY bIrThDaY te draaien!! Echt jarig!! Telefoontje en berichtjes, hieperdepiep!
Ja, nu kunnen we nog sigaretten proberen te halen.. Haha, moeilijk hoor. Gelukkig komt er een Italiaan die ook sigaretten nodig heeft. Aah, je hebt je ID nodig, dat is wel even een dingetje. Maar zijn geld wil de automaat niet aannemen, dus hij loopt weg. Check, nu kunnen wij ze ook kopen :) Nice! 
Oja, we hadden een windsurfles geboekt.. Time to sleep darling! Helemaal blij in de versierde tent, dat slaapt goed. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten