zaterdag 21 september 2013

Maandag 26 augustus: beachvolleytraining

Wake me up.. Let's go to the beach!! De kamer is vandaag vrij, dus we mogen nog een nachtje in het hotel blijven. Joehoe, naar het beachvolley, vandaag is het toernooi gestart. Eerst wat dames/meiden gekeken, het wordt serieus aangepakt hier. Ook de trainingen krijgen we mee, zouden we ooit zo'n training kunnen krijgen? We bedenken zelf heel veel oefeningen en verbeterpunten.. Laat de volgende zomer maar komen!! Maar nu eerst het water in, waaarm!
's Middags doen we samen even een training, wat is het toch fijn om op het strand te zijn. Dagje beachen, zonnen, zee, good life. We bespreken gelijk even de belangrijke dingen in het leven #nieuwezaalseizoen. 
We worden eindelijk echt bruin!! Need aftersun.. hoe moeilijk kan het zijn. Maar gelukkig vinden we nog een flesje nivea, wat een feest. 
Na het eten gaan we naar de enige bar die nog een beetje te doen lijkt en open is. M'n witte slippers zitten nog een beetje strak, gelukkig heeft Daan een grotere maat en kan ze even wijder lopen. Haha, loop je dan op te kleine slippers. Of op te grote.. en dan gelijk de zool eraf slopen, goed bezig Marika! Bye slipperpaar twee van Daan. Die anderen waren 's middags op het strand al gesloopt. Mooi dorp, Cesenatico, vooral fijn dat het zo toeristisch is, winkeltjes open om elf uur 's avonds! Op blote voeten huppelen van de een naar de andere winkel, nergens geschikte (lees: goedkope) slippers te vinden. En ja, daar is de euroland. Dus. Mooie zonnebrillen en slippers, love orange. 
Echt veel te doen is er niet op maandagavond, even een drankje kan nog net, in de hipste tent die we kunnen vinden. En waar ook nog mensen zitten. Het wordt nog erg wennen straks als we thuis zijn en niet meer zo aangestaard worden ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten