zondag 1 september 2013

Woensdag 14 augustus: op naar Torbole

Daan en Mariek zitten niet zo brak aan het ontbijt, netjes hoor. Karin heeft wel haar best gedaan, eieren met spek, verse broodjes, sap, koffie. Lief.
Om 11u worden we naar het station in Leveno gebracht. Een knuffel en thanks voor de superchille dag die we hebben gehad, het was heerlijk. 
In de trein naar Milaan en vanaf daar een stukje met de metro naar Milano Centrale. Goed, nu beginnen zelfs wij een klein beetje moe te worden. Kom maar door met die volgende trein dachten we enthousiast, totdat bleek dat deze wel heel vol was. Echt een boemeltrein, op het balkon met onze tassen, stampvol, een huilende baby, ouders die maar wat doen, twee negers met nog grotere koffers maar wel gave roze shirtjes. Overal worden we in het Italiaans aangesproken, joehoe, we are italian!    Het is vandaag bewolkt, dus een prima dagje om in de trein te bivakkeren. Uiteindelijk komen we aan in Rovereto waar we de bus naar Torbole nemen. Nog een klein stukje lopen, bruggetje over, naar de camping. Binnen tien minuten hebben we onze tent gezien, we droppen de tassen en gaan door naar de boodschappen. Een mooi restaurantje aan het Gardameer gevonden, goed uitzicht, goed glas wijn (nu weten we voor de rest van de vakantie dat het mezzo litre vino bianco is), goede obers, goede gesprekken. Daarna nog een rondje Torbole om uiteindelijk uit te komen in de hipste en enige leuke bar, wind-s-bar, voor een cocktail, geheel in stijl in onze reisoutfit #not en met de boodschappen. We mogen bij een stel Duitsers zitten, maar uiteindelijk drinken ze ons bier op! Wat?! Wat, wat, wat, wat, wat?! Op de camping ontmoeten we een aantal mensen van de groep. Uit beleefdheid vragen we de Duitsers maar om erbij te komen zitten, met als doel dat ze het niet leuk vinden en zelf weggaan. Zo, dat hebben we goed bedacht, binnen twee minuten zijn ze weg ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten