zondag 1 september 2013

Donderdag 15 augustus: planning en Riva

Ietsje bijgeslapen.. Leek ons wel een goed idee. Ontbijtje op de 'bierbanken', bij de geweldige kooktent.. het lijkt wel kamp. Maar we kunnen even zitten en ontmoeten nog een paar mensen. Tijd om met onze 'nieuwe vrienden' naar het meer te gaan, ookal is het nog erg bewolkt. Daar hebben we natuurlijk een oplossing voor: volleyballen! We worden vanzelf weer warm alleen moeten we een beetje oppassen hoe en waar we spelen, niet iedereen is blij met ons gebal. Tijd voor een cappuccino, even wat stoelen regelen om te zitten op het overvolle terras, blijkbaar is het net lunchtijd. Zitten we eindelijk lekker, begint de zon gewoon te schijnen.. Joehoe! Tijd om te chillen op de mega-grote badhanddoek en zelfs even het meer in te gaan. KOUD. Om 18u is het toch echt weer tijd voor een peroni. Ook koud.
Voordat we helemaal niets meer gedaan krijgen bij Sophie gaan we eerst onze activiteiten regelen. Daar blijkt dat we de canyoning niet meer kunnen doen, dus gaan we het ergens anders proberen te regelen. Zodra ze dat horen gaan ze toch een poging doen ons te helpen. Tom&co moeten nog wetsuits uitwassen, dus als we willen mogen we helpen en daarvoor met hem de canyon doen. Woh, privecanyoning geregeld voor morgenmiddag. Nice! Morgenvroeg eerst nog parapente en zaterdagochtend klimmen. Planning klaar. 
Oke, een ander plan was om naar een beachparty in Riva te gaan, misschien wordt het tijd om eens te kijken. Wel even omkleden, Daan in d'r mooie blauwe jurkje, helemaal ready. We zijn best laat, zullen we anders liften? Goed idee. Een paar suffe auto's.. Eerst maar een foto maken van dit geweldige plan. Dan komt daar een dikke Porsche aan in de verte. 'Ja, die wil ik wel.' Hupsakee geregeld, in de dikke witte Porsche naar Riva. Woehoeoeoe!
Daar aangekomen belanden we in het watermeloenenfestival.. iedereen aan een stuk watermeloen, grappig! Wat een drukte maar wat een superleuk dorpje. Na ons watermeloenvoorgerecht hebben we heerlijk Italiaans (=laat) en heet gegeten, en weer blij met een goede mezzo litre vino bianco. 
Nu is het tijd om terug te lopen, even kort djensen bij de 'beachparty', korte meting met onze vrienden, maar het is toch beter om samen naar huis te lopen. 
Van de politieman mochten we niet oversteken, dus we zijn maar een stukje omgelopen. Haha, met een jurkje over het hek klimmen, een erg koude paal tussen je benen. Precies. En dan uitgelachen worden door dezelfde agent. Blij dat we een woord italiaans kunnen: ciao! Zingend en springend naar de camping, we love life!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten