maandag 12 augustus 2013

Maandag 12 augustus: van huis naar Milano

Maandag.. maandag.. Vakantie!! We hebben 's morgens alle tijd om onze tas te pakken, veel berichtjes heen en weer te sturen: dit, dat, wel mee, niet mee, en last minute nog even schoenen en een shirtje kopen. Nu is het echt tijd om te gaan! 
Oja, 15kg he? Twee keer 16kg lijkt ons ook primadjima, dus rits dicht en de auto in. En dan moet je inderdaad één badhanddoek overpakken ;)
In het vliegtuig is het eerste dingetje, wat een helden zijn we, maar hebben wel een mooie zonsondergang gezien boven de wolken. Erg snel gevlogen, daarna hadden we als eerste de koffers, wow, fast. En hup de bus naar Milaan in. 

Arrivé! Na een uurtje in de bus komen we aan bij Milano Centrale, ready to party!! Alleen hebben we morgen een date op het water, dus om daar helemaal brak aan te komen.. Niet tof. Nadat we de kaartjes voor morgen hebben gecheckt gaan we even bijkomen bij McCafe, een hotel zoeken en water drinken, veel water. Heerlijk 's nachts 29 graden, waarom niet?
Na twee te dure hotels besluiten we bij het derde eigenlijk ook te dure hotel te blijven. Haha, juist. De lift is ontzettend groot, met vier koffers en twee personen is het bijna niet te doen, bijna, dus het lukt. Even jumpen op het bed en omkleden om de stad in de gaan. Morgenvroeg de trein, dus zoveel tijd hebben we niet, let's go. Oja, en wie wilde er op z'n pumps?! 
We hebben een mooie nachtwandeling gemaakt richting piazza del Duomo, we love Milano!! Natuurlijk het duurste terrasje gekozen. De cocktails zijn bijna evenduur als een wijntje of biertje.. Dan maar gelijk goed om het begin van de vakantie te vieren. De weg terug naar het hotel, en op blote voeten loopt het een stuk relaxter, lekker over de marmeren vloeren van Milaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten